Loading

DIENSTEN

Eenvoudig en duidelijk, strak en professioneel. Laten we samenkomen en bespreken wat uw wensen zijn. Alles kan, ├ęcht alles.

Watch My Newest Video

Click here

LOGO & HUISSTIJL

Uw logo en huisstijl is de meest pure visuele afspiegeling van uw bedrijf of organisatie. Het zorgt voor herkenning en draagt bij tot uw naambekendheid en uitstraling. Een logo en huisstijl dat aanspreekt, opvalt in de massa en op een positieve manier onderscheidend is houdt me bezig. Heeft u al een logo, maar het is gedateerd en toe aan vernieuwing? Laat het mij weten.

POSTERS & PROMO

Mijn grafische expertise vertaal ik graag naar uw communicatie in een uniek ontwerp voor uw poster, flyer, folder of magazine. In dit proces ga ik op zoek naar de perfecte balans tussen vorm en inhoud waarbij ik betekenis, waarde en kwaliteit hoog in het vaandel draag. Met een degelijk ontworpen poster of magazine maakt u meer kans op een goede eerste indruk bij uw klanten.

WEBDESIGN & MAGAZINE

Uw website is het digitale gezicht van uw bedrijf en dat is van onschatbare waarde. Een goede website begint natuurlijk met een goed gesprek. Nood aan een stijlvolle website met een ijzersterke gebruiksvriendelijkheid? Social media of Twitter? Wilt u een responsive website die afgestemd is op mobiele apparaten zoals iPad of iPhone? Ik heb een luisterend oor en geef graag advies.

MOTION GRAPHICS & AUDIOVISUEEL

Heeft u nood aan een reclamefilmpje? Een reclamecampagne? Een reclameconcept? Of had u graag een beeldbewerking uitgevoerd die iets te veel tijd inneemt? Dan bent u aan het goede adres. Adobe Creative Suite is een pakket dat mij ten zeerste ligt. Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects en Adobe Audiction CC zijn professionele tools die wonderen kunnen verrichten. Als interaction designer ligt hier mijn ware passie.