Loading

SANDER BREBELS

VIDEOGRAPHER - INTERACTION DESIGNER - COMPUTER SCIENTIST

Wie ben ik?

Mijn naam is Sander Brebels en in juni 2017 ben ik afgestudeerd als Communicatie- en Media designer, afstudeerrichting: Interaction Design. Een master in de Audiovisuele Kunsten aan LUCA School of Arts, Associatie KU Leuven. In 2014 behaalde ik mijn bachelorsdiploma Toegepaste Informatica aan de KHLeuven. Momenteel werk ik bij KBC als grafisch interface designer.

Mijn voorliefde gaat uit naar digitale media in een 360-graden verhaal. De boodschap op een interactieve manier overbrengen is mijn streefdoel waarbij het wereldwijde web mijn speelterrein is. Ik hou ervan om nieuwe creatieve online concepten te bedenken en heb een passie voor grafische vormgeving en interactief design, zowel voor video als voor statische beelden. Op het vlak van prototyping, typografie en beeldbewerking heb ik gouden vingers.

Adobe Creative Suite is een pakket dat mij ten zeerste ligt. Photoshop, Illustrator, inDesign, Premiere Pro, After Effects, Dreamweaver (HTML5/CSS3), Edge Animate en Audition zijn mijn favoriete programma's waar ik graag wonderen mee verricht.

Andere competenties die ik leerde in mijn (vorige) opleiding zijn: Java, Javascript, SQL, PHP, .NET, openFrameworks C++, Processing, Arduino, Axoloti, Raspberry Pi, Sony Vegas en Rhinoceros 5/Grasshopper + FireFly.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met scouts, voetbal, snowboard en drum. Laten we afspreken en samen een pint drinken (of koffie).

Skills

Grafische vormgeving 75%
Videobewerking 85%
Conceptueel denken 75%
UX & UI design 80%
Programmeren 70%

CV

Wilt u graag een samenvatting van mijn opleidingen, ervaringen en skills op een digiaal A4-formaat? Geen probleem, download hier mijn CV.

CV


VOORSMAAKJE

MEER PROJECTEN?

KLIK HIER